VV5: íme az első jelentkezők

Számtalan valóságshow-rajongó fotója és bemutatkozója kering már most a Facebookon.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL Klub már keresi VV Alekosz, Éva, Jerzy, Anikó, Gigi és Béci utódját. Alighogy véget ért Alekosz menyasszonykereső műsora, hamarosan újabb történet kezdődik: újraindul a magyar valóságshow-történelem legnépszerűbb szériája. „Ha bevállalós vagy és szeretsz a társaság középpontjában lenni, és nem félsz a kameráktól, akkor jelentkezz a ValóVilág 5-be” – olvasható a felhívás a csatorna weboldalán.

A casting már elindult, a lelkesedés pedig óriási, több ezren jelentkeztek eddig a válogatásra. Jól mutatja a hatalmas érdeklődést, hogy a legnépszerűbb közös oldalon tömegével gyártják saját, VV5-ös neveiket a valóságshow-megszállottak – írja a STOP.

Szandra VV5 szexi képekkel szeretné növelni az esélyeit. A lány bemutatkozó üzenetében azt írja, négy éve modellkedik, vagány és bolondos csajszinak tartja magát, szeret nevetni, vásárolni, internetezni és zenét hallgatni.

A 20 éves VV5 Lena szintén szereti a társaságot, a bulikat, ráadásul egy, a VV4 Szépfiújával, Jerzyvel közösen készített fotót is fel tud mutatni. Saját bevallása szerint azért szeretne bekerülni a valóságshowba, hogy kipróbálja, mennyi ideig bírja a bezártságot. Emellett imádja a konfliktus helyzeteket, a kihívásokat, a stresszhelyzeteket, és szeretné átélni azt az érzést, amikor egy ország lesi minden mozdulatát.

Van, aki a korábbi VV-hős, Béci nyomdokain szeretne érvényesülni: a Facebookon nem egy VV5 Bécit találni. “A történelembe is voltak királyok a Való Világ történetében én lennék a harmadik ha bekerülnék elszeretnék jutni a koronázásig!!!!!!!!!! A lehetőség adott a többi majd csak rajtatok múlik. Akik ismernek azok tudják milyen vagyok akik meg nem azok meg megismernek. Veletek vagyok jóban, rosszban ,részegségben!!!!” – írja az egyik önjelölt versenyző.

És, ha mindez még nem lenne elég, korábban kiderült, hogy a VV4 győztesének, Alekosznak az édesanyja és testvére, Tibor is jelentkezik az új szériába.

Címkék: vv5