Dúl a vita Alekosz miatt a Wikipédián

Saját szócikk készült a görög szexkiborgnak. A magyar szerkesztők most azon vitáznak, valóban szükség van-e egy külön oldalra a VV4 győztesének.
Kapcsolódó cikkek

Hogy a lapot ki hozta létre, nem lehet tudni, de egyelőre szűkölködik a görög csődörről szóló tényekben. A szócikkből mindössze annyi derül ki, hogy Alekosz 1978. január elsején született Érden, tanulmányait egy ipari szakképző iskolában végezte, majd biztonsági őrként dolgozott. Idén megnyerte a ValóVilág 4 című valóságshow-t, nem sokkal utána pedig az RTL Klub saját show-műsort indított a főszereplésével Szerelem a legfölsőbb szinteken címmel.

A szerkesztők egy része szerint teljesen felesleges volt létrehozni egy külön lapot, a szócikket bele kellett volna építeni a valóságshow negyedik évadáról szóló részbe, mert Alekosz nem nevezetes személy, és semmi értékelhetőt nem tett még le az asztalra. Ráadásul nem volna jó precedenst teremteni a szócikkel, mert még a végén a feleségjelöltjeiről is készülnek majd lapok – véli az egyik Alekosz ellenes illetékes.

Akad azonban olyan is, aki úgy véli, a görög hősszerelmes elég ismert ahhoz, hogy legyen saját szócikke – írja a Velvet.

Címkék: Alekosz