Ismét forrtak az indulatok a ValóVilág párbaján

Gombi barátainál elszakadt a cérna és váratlanul az egykori villalakóra, Olivérre támadtak.
Kapcsolódó cikkek

Tapintani lehetett a feszültséget szombat este az RTL Klub stúdiójában, ahol Gombi és Alekosz párbajozott egymással. A bomba akkor robbant, amikor bejátszottak egy részletet a korábbi NekedValó Világból, ahol Olivér a Szépfiú testvérét túlharsogva buzdította a görög fiút – írja az Új Ász. A társaságból négyen felugrottak, és az Alekosznak szurkoló Olivért kezdték el sértegetni.

Gombár Ernő szerint a Villa egykori Vagányának nem volt mitől tartania, „csupán egy kis odamondogatás történt”. Alekosz édesanyja azonban nagyon megijedt, míg a biztonsági szolgálat tagjai feszülten készültek a beavatkozásra.

Picur szerint az óriásira duzzadt feszültség vezetett a szócsatához. Nagyon meleg volt a stúdióban, és órákat kellett várakozniuk a show-ra. A lány elárulta, a műsor után kiengedték egy kicsit a gőzt, de csak egy órát töltöttek a család és a barátok társaságában, mert mindketten nagyon fáradtak voltak.

Olivér értetlenül áll az őt ért támadások előtt, hiszen annak ellenére kapott hideget-meleget, hogy elmondása szerint köze sem volt az egészhez.

Címkék: valovilag