Elárverezhetik Erdélyi Mónika házát

A Mónika-show egykori háziasszonya jelentős adótartozást halmozott fel.
Kapcsolódó cikkek

Az RTL Klub volt műsorvezetőjének otthonát jelentős jelzálog terheli, ráadásul az APEH máris végrehajtást rendelt el Mónika régóta veszteséges, szépségápolással foglalkozó cége ellen – írja a STOP.hu.

Az érdligeti ház értékesítésével foglalkozó ingatlanreferens megerősítette: aktuális még az ajánlat, jelenleg ötvenhét millióért vásárolhatják meg az ingatlant, ami tízmillióval kevesebb, mint az eredeti ár. Hozzátette: a házon van hitel, de az adásvételnél automatikusan eltűnik majd.

A műsorvezető háza szerepel cégének telephelyeként is, így az adóhivatal azt bármikor elárverezheti.

Már régóta tudni lehet, hogy Mónika anyagi gondokkal küzd, mióta kibeszélőshow-műsora után a Reggeli csapatától is el kellett búcsúznia. Bár távozása után a pletykák szerint az RTL Klub fizetett neki „bánatpénzt”, úgy látszik, abból nem sokáig futotta. Ráadásul vállalkozásai is a csőd szélére kerültek.

Novemberben számoltunk be róla, hogy a Mondén szépségszalont ugyan még hirdeti a honlapján, ám kiderült: augusztus végén lejárt a bérleti szerződése. A „Lélegzetelállító Elegancia” menyasszonyi szalon egyik részéből élelmiszerbolt lett, míg fitnesztermét kénytelen volt végérvényesen bezárni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Erdélyi Mónika nincs könnyű helyzetben (STOP)

Címkék: erdélyi mónika