100 milliós luxusbungallóba költözik Susan Boyle

Korábbi fogadkozásai ellenére mégiscsak feladta szerény tanácsi otthonát Susan Boyle, a középkorú háziasszonyból lett skót énekes világsztár.
Kapcsolódó cikkek

A rajongói által csak “SuBo” becenéven emlegetett énekes fenoménnak a gyors világhír nem kevésbé gyors gazdagságot is hozott. A Daily Mirror keddi beszámolója szerint SuBo felfedezése óta eddig 10 millió fontot (3,5 milliárd forintot) keresett, ám a szerény igényű újdonsült sztár eleinte ragaszkodott tanácsi sorházban lévő lakásához, amelyben – édesanyja három évvel ezelőtti halála óta – macskája, Pebbles volt az egyetlen lakótársa.

A Mirror azonban kedden megírta, hogy Susan Boyle végül mégis a költözés mellett döntött: most készült el 300 ezer font értékű új, öt hálószobás háza. Ennyi pénzért London felkapottabb belvárosi negyedeiben legfeljebb egy kétszobás emeleti garzont kaphatott volna, SuBo azonban korántsem költözött ilyen messzire: új otthona alig egy saroknyira van a régi falusi bérlakástól.

A sztár ráadásul a berendezésre sem szórt el túl sok pénzt: a brit bulvárlap értesülése szerint SuBo a helyi Ikeából hozatta frissen tető alá került házának bútorzatát.

Címkék: Susan Boyle