Erdélyi Mónikának változtatni kell külsején, hogy képernyőn maradhasson?

A sztár szerint nem fúrják a csatornánál, sokak szerint mégis veszélybe kerülhet helye a Reggeliben.
Kapcsolódó cikkek

A Reggelinek három állandó műsorvezetője van, Ördög Nóra, Lilu és Mónika. A csapat negyedik tagja, Ábel Anita szülési szabadságra ment, de hamarosan lejár a gyes ideje, vagyis visszatérhet a csapatba. Kérdés, hogy kinek a helyére. Néhányan azt suttogják, hogy Mónikának van a legtöbb félnivalója, előnytelen külseje jó indokot szolgáltathat az eltávolításához.

A műsorvezetőnő szerint szó sincs arról, hogy szándékosan „alulöltöztetik”.
– Elfogadom, hogy a nézőknek nem jött be az új kinézetem, bár hozzáteszem: nem lehet mindenkinek tetszeni – kezdte Erdélyi Mónika. – Tudomásul vettem a kritikákat, ezért a stábbal közösen úgy döntöttünk, hogy változtatunk a hajamon és a ruháimon is. Most is éppen ruhapróbára megyek – tette hozzá a sztár.

– Elképzelhetetlennek tartom, hogy koncepció a csatornánál, hogy rosszul nézzek ki. Tíz esztendeje dolgozom itt, megbízom a kollégáimban és a főnökeimben is, nem hiszem, hogy inog a székem. Nem félek a jövőtől – nyilatkozta a Borsnak.

– Ábel Anita nevének felvetése tipikus újságírói kacsa, a neve nem merült fel. Erdélyi Mónika helye biztos a Reggeliben, munkájára a jövőben is számítunk – reagált az RTL Klub.

Címkék: erdélyi mónika