Tévé ügyvédje Juszt nélkül az MTV-ben?

A tervek szerint "A néző ügyvédje" címet viselné az új adás, amely koncepciójában hasonlítana Juszt László (58), A tévé ügyvédje című, a Magyar Televízióból száműzött műsorára.

A tervek szerint “A néző ügyvédje” címet viselné az új adás, amely koncepciójában hasonlítana Juszt László (58), A tévé ügyvédje című, a Magyar Televízióból száműzött műsorára.

– Ha ez valóban így van, akkor csak annyit tudok mondani, hogy örülök neki, hogy egy újabb ilyen műsor képviseli a nézők érdekeit. Ez csak azt igazolja, hogy igenis szükség volt A tévé ügyvédjére, ám ha valóban A néző ügyvédje lenne a címe, akkor szóljanak, és segítek kitalálni egy jobbat — vázolta a véleményét enyhén cinikusan Juszt László. A tévé ügyvédje nyolc éven keresztül volt az MTV egyik alappillére, 224 adást élt meg, ám tavaly szeptemberben költségcsökkentésre való hivatkozással megszüntették Juszttal a műsorbeszállítói szerződést.

Azóta Juszt az ATV-nek adta el az egyébként levédett műsorkoncepciót, amelyhez hasonlót most az MTV is tervez.

A Magyar Televízió sajtóosztálya a Blikk megkeresésére egy rövid e-mailt küldött, amely szerint A néző ügyvédje címmel az őszi struktúrában nincs műsor, ám egy héttel ezelőtt még a gyártást koordináló műsortükörben, amely az MTV egész számítógépes rendszerében jelzi a készülő műsorokat és azok előkészítési és gyártási ütemezését, még szerepelt ez a cím.

Címkék: juszt