Exfeleségénél vigasztalódik Matthäus

Lothar Belgrádban igyekszik elfelejteni negyedik feleségét, Lilianát, aki megcsalta őt.

Miután negyedik feleségétől, Lilianától is válik, itt lenne az ideje, hogy Lothar Matthäus új asszony után nézzen. A korábbi aranylabdás futballista jelenleg Belgrádban tartózkodik és harmadik nejénél, Marijanánál vigasztalódik.

– Azt mondták, megkönnyeztem Liliana hűtlenségét. Nos, elárulom; soha életemben nem sírtam. Soha – nyilatkozta a belgrádi Blicnek a felszarvazott férj, aki stílusosan, focimeccshez hasonlította az életet. – Van, amikor nyersz, van, amikor veszítesz. A vereségből tanulni kell, a győzelmet meg élvezni. Tudnod kell, hogy mindig lesz egy következő mérkőzés – tette hozzá Matthäus.

Az újságírók természetesen azonnal lecsaptak az utolsó mondatára, így felvetették, hogy az ötödik neje is lehetne szerb, mint a harmadik, Marijana Kostić.

– Soha nem kerestem feleséget. Ezt nem tervezem, csak megtörténik… – vágta ki magát Lothar, aki elárulta, szeret Szerbiában lenni, mert ott tudják élvezni az életet.

– Azért egy dologgal vigyáznom kell. Míg ugyanis a németek az egész csapatra gondolnak, addig a szerbek csak magukra – jelentette ki az egykori focista.

Címkék: lothar matthäus