Veszélyes hajszában él Stohl

A színész a mai napig egyik munkáról rohan a másikra.
Kapcsolódó cikkek

Stohl András szerda este háromnegyed kilenckor alighogy megérkezett Ferihegyre a Madridtól 200 kilométerre lévő Almagróból, máris rohant a 230 kilométerre lévő Siklósra, ahol többtucatnyi emberből álló társulat várta, hogy végre elkezdődjön A Tenkes kapitányának összpróbája.

Az RTL Klub egykori sztárja május 8-i balesete óta több munkát is elbukott, köztük a tehetségkutató műsor, az X-Faktor műsorvezetését és a Tűzvonalban főszerepét. Talán éppen ezért vállal el szinte mindent, amit felajánlanak neki: júniusban Veszprémben forgatott a Janus Pannonius című film címszerepében négy héten át, július elején egy ifjúsági tévéfilm, a Sweet Sixteen felvételét kezdték meg a főváros V. kerületében, amelyben Stohl András egy hajléktalant alakít. Csütörtökön Siklóson volt A Tenkes kapitánya premierje.

„Nemsokára elkezdek tanulni, mert egy kétszereplős darabban fogok játszani a Centrál Színházban. Ez egy rendőrtörténet, egy jó rendőrrel és egy rossz rendőrrel. Én vagyok a rossz, aki belül jó” – mesélte egy hete a Blikknek Stohl, aki szeptembertől visszatér a Nemzeti Színház színpadára is, ahol két darabban is lesz előadása.

Ajánlott linkek:

Agyonhajtja magát Stohl (Blikk)

Címkék: stohl andrás