Stohl: A pokolból is visszajövök!

A május 8-án súlyos balesetet okozó színész interjút adott a Blikknek, amelyben elárulta: mindent megtesz azért, hogy visszatérjen élete a normális kerékvágásba, a várható büntetést pedig tiszteletben tartja majd.
Kapcsolódó cikkek

Hogy mi zajlik le benne, nem tudni, legbelsőbb érzéseiről még nem akart beszélni, de sejthető, hogy Stohl András a szíve mélyén hatalmas harcokat vív. A színész igazi harcos típus, amikor ugyanis a Tenkes kapitánya című darab dalszövegben olyan rész következett, amely az újrakezdésről, a fel nem adásról szólt, hangosan, teli tüdőből énekelte ki a mondatokat, mintha a külvilágnak is üzente volna: „A pokolból is visszatérek, ha kell!”

– Én megpróbálom magamat függetleníteni ettől. Azt gondolom, amit eddig is elmondtam, és a jövőben is el fogok, hogy amit én csináltam, azért én vállalom a felelősséget. Oda fogok állni, s amit kiszabnak rám, azt tiszteletben tartom, de nem tudok mit csinálni, muszáj élni, tovább dolgozni – mondta kissé melankolikusan.

És valóban ezt teszi; tele van tervekkel, most éppen két sorozatban forgat, de nemsokára a Centrál Színházban bújik újra rendőr­egyenruhába.

– Ez egy kétszereplős darab, egy jó és egy rossz zsaru. Én leszek a rossz, aki azonban belül jó. Utána meg elkezdődnek az előadások a Nemzeti Színházban is, és közben remélem, hogy normális kerékvágásba kerülhet végre az életem.

Címkék: stohl andrás