Olaszországban lesz a Jolie-Pitt esküvő?

A Róma melletti Bracciano reneszánsz várkastélyt napok óta kíváncsi tömeg veszi körül: állítólag itt házasodik össze a híres színészpár.
Kapcsolódó cikkek

Hollywood legszebb párja végre kimondja az igent, mégpedig Olaszországban, a Braccianói-tó partján emelkedő várkastélyban – terjedt el az amerikai hírességek életét percről percre figyelő honlapokon. A lapok szerint az sem kizárt, hogy Brangelináék esküvője már most a hétvégén lezajlik: elképzelhető, hogy szombaton fogad örök hűséget egymásnak a 35 éves Angelina és a 47 éves Brad.

Bár a dátum bizonytalan, a helyszín kevésbé. A hírforrások abban egyetértenek, hogy az esküvő a Rómától 40 kilométerre északra levő tó partján lesz, az ott álló, impozáns, XV. századi várkastély várja a mennyasszonyt és vőlegényt. A vár nem először lenne sztáresküvő helyszíne.

A család ugyan tagadja, hogy az Angelina-Brad páros kibérelte volna a kastélyt, de az Orsini Odescalchik 1998-ban is hasonló nemesi szűkszavúsággal cáfolták, hogy náluk tartják az olasz popénekes, Eros Ramazzotti és azóta már elvált felesége, Michelle Hunziker esküvőjét.

2006-ban Tom Cruise és második felesége, Katie Holmes is Braccianóban házasodott össze. Állítólag ők tanácsolták a várat Brangelináéknak.