Boros búcsút akar inteni a Bumerángnak

Több mint egy évtized után befejezi rádiós pályafutását Boros Lajos, aki öregnek érzi már magát.

Boros Lajos már csak három évig kívánja ébreszteni a hallgatókat. Mindezt az Őszintén Szily Nórával című műsorban vallotta be, ahol feleségéhez és Bochkor Gáborhoz fűződő kapcsolatáról is beszélt.

“Eddig a pillanatig nincs még egy ember, aki ennyi időt töltött Bocsival, mint én. Én egy dolgot tettem: távol tartottam őt magamtól. Egyszer volt a lakásomon, nem kell neki mindent tudnia rólam. Tudtam a csajozós korszakomból, hogy addig vagyok érdekes, amíg titkom van. Nem lehetsz maradéktalanul őszinte valakivel, mert unalmassá válsz. Én taktikáztam” – vallotta be Boros.

“Minden reggel beülök a mikrofon mögé, és nem tudom, honnan jön egy olyan dolog, amire nekem azonnal reagálnom kell. A kíváncsiságom azonban már fogy. Ez a szerződés három év múlva lejár, az én döntésem pedig az, hogy utána reggeli műsort már nem vezetek” – mondta Boros, majd hozzátette: valami azért még hiányzik az életéből. “Nem vagyok fáradt, de öregszem, és már hosszasan tudok betegségekről beszélgetni. Azt azonban érzem, hogy valami nagy dobást még kéne csinálni!”

Címkék: boros lajos