A tévében meztelenkedik az olimpiai bajnok úszónő

Az Ádám keresi Évát valóság show egyik főszereplője lesz Sydney és Athén négyszeres győztese.
Kapcsolódó cikkek

Úgy látszik nem csak Magyarországon, hanem Hollandiában is az úszás, jelesül egy úszónő, Inge de Bruijn adja a témát a lapoknak. Sydney háromszoros (50 és 100 méteres gyorsúszás, 100 méteres pillangó) és Athén (50 méteres gyorsúszás) egyszeres olimpiai bajnok gyorsúszónője ugyan már a 43 éves, de ettől még simán leszerződött abba a televíziós show műsorba, amelynek papíron az a célja, hogy egy trópusi szigeten, tök meztelen férfiak és nők egymás közt leljenek rá a szerelemre.

Magyarországon is ismert a műsor, úgyhogy aki annak idején követte a Viasat3 csatornán futó sorozatot, az pontosan képben lehet, mire is vállalkozott a “nyugdíjas” úszónő.

De Bruijn elmondása szerint egyáltalán nem félt a meztelenkedéstől, hiszen van benne gyakorlata. 2007-es visszavonulása óta fehérnemű-modellkedésből egészíti ki havi megélhetését. Minden idők legidősebb olimpiai bajnok úszónője (31 évesen nyert Athénban) a holland médiában még az utazás előtt azt nyilatkozta; az ideális partnernek édesnek, kedvesnek, gondoskodónak, viccesnek és titokzatosnak kell lennie.

Szóval aki kíváncsi egy négyszeres olimpiai bajnok pucérkodására, az tekerje a parabola antennáját csütörtökön a holland RTL5-re, vagy kattintson ide, mert jogi problémák miatt mi nem tudjuk megmutatni azt, amit az angol dailymail.co.uk simán megtehet.

(Nyitókép: Bulent Doruk – Anadolu Agency)