2015 legszexibb sportolónői, avagy ők taroltak idén az Instagramon

Az elmúlt évben sem volt hiány vadító posztokban az egyik legnagyobb fotómegosztó portálon.

Az elmúlt évben sem volt hiány vadító posztokban az egyik legnagyobb fotómegosztó portálon. Az Instagram népe imádja a szexis sportolónők profiljait, ezeket próbáltuk most rangsorolni. Mi így látjuk, de lehet vitatkozni.

10. Ana Ivanovic, teniszező

A 2003 óta profi szerb játékos vitathatatlanul az egyik legszebb az aktív teniszezők közül, listánkon pedig a tizedik helyet csípte el. A modellkedésnek legalább akkora hangsúlyt fektet, mint a labdának, fotóit pedig tízezrek kedvelik az Instagramon napról napra. Schweinsteiger szerencsés fickónak mondhatja magát.

9. Anastasia Ashley, szörfös

16 évesen már országos bajnokságot nyert és rögtön felfigyelt rá az amerikai média. És ahogy lenni szokott modellügynökségek hada kereste fel a fiatal sportolót, akinek mára saját márkája is van, ő a Gypsy Jet Set tulajdonosa. Az Instagramot pedig ő is remekül használja önfényezés céljából.

 

8. Paige Spiranac, golfozó

Női golfjátékos sosem volt olyan népszerű, mint Spiranac. A fiatal amerikainak valószínűleg egy ütését sem látta soha senki, Instagram-oldalán viszont már több mint félmillió követővel rendelkezik. Nagyon nem kell magyarázni, miért.

7. Silje Norendal, hódeszkás

A snowboardról nekünk, magyaroknak Gyarmati Panka jut eszébe, Norvégia lakosainak pedig Silje Norendal neve ugrik be először. Nem mellesleg a 2013-as X Games-en aranyérmet nyert.

6. Michelle Jenneke, futó

A táncos bemelegítéseiről elhíresült ausztrál sprinter jelenleg egy Sidney-i egyetemen tanul mérnöknek. Persze követőit sem hanyagolja, előszeretettel oszt meg magáról szexibbnél szexibb fotókat.

 

5. Lindsey Vonn, alpesi sí

Naná, hogy nem maradhat le listáról az osztrákok világklasszisa, aki 30 évesen is bombaformában van. Tiger Woods korábbi felesége félmillió követőt tudhat magáénak az Instagramon, de tesz is értük rendesen.

4. Eugenie Bouchard, teniszező

Épphogy lecsúszott a képzeletbeli dobogóról a kanadai, aki bár kifejezetten gyenge szezont tudhat maga mögött, a modell pályán nem vallott kudarcot és követői száma már átlépte a hétszázezret is.

 

 

3. Sage Erickson, szörfös

Egy újabb hullámlovas a sorban, de ez a sportág már csak ezzel jár. Aligha bánja viszont ezt a 24 éves kaliforniai születésű Erickson, aki ráadásul igen sikeres pályafutást tudhat már most maga mögött.

 

2. Ana Cheri, fitneszmodell

Bár főként motivációs trénerként tevékenykedik napjaink legmeghatározóbb fitneszmodellje, lehetetlen volt kihagyni legszexibbek sorából. A tökéletes test négymillió rajongóval párosul.

 

1. Alana Blanchard, szörfös

Az egyértelmű győztes. Ilyen alakkal nem véletlen, hogy pályán kívül is hatalmas sikereket ér el. Nem is ragoznánk túl a dolgot.