Szepesi Nikolett apja állítja, lánya hazudott

Az édesapa szerint valótlan dolgokat állít könyvében lánya, vagy legalábbis ő teljesen másképp emlékszik kettejük kapcsolatára.

Szepesi Nikolett “Én a szexmániás” című nyáron megjelent könyvében őszintének tűnően beszél arról, hogy kilencévesen kellett megtudnia, apja valójában “csak” nevelőapja. Niki egy hirtelen fellobbanó “diszkószerelem” következményeként jött világra és vér szerinti apját, Szepesi Józsefet csak ekkor ismerte meg. Állítása szerint hosszas beszélgetések után sem sikerült az áttörés kettejük között.


Szepesi Niki a látszat ellenére nem szende szűz
Fotó: hír24/Berecz Valter

A BLIKK megszólaltatta Szepesi Józsefet, aki másként emlékszik, mi több, mélyen megbántotta lánya azzal, hogy letagadta őt, és hazudott róla a könyvében.

“Én nem akartam Nikit, hiszen csak egy mámoros éjszaka következménye volt. Az anyja négy hónap után mondta el, hogy teherbe esett. Évekkel később behozta Nikit a kocsmába, ahol dolgoztam, és három perc sem kellett ahhoz, hogy egy hullámhosszra kerüljünk. Azóta is nagyon jó a kapcsolatunk, ezért is fáj, hogy nemcsak a könyvében hazudott rólam, hanem az anyjánál is letagadott” – mondta el Szepesi József a BLIKK kérdésére.

Az édesapa elmondása szerint Niki gyakran lejárt hozzájuk Makádra, ahova a pasijait is rendszeresen magával vitte. Amikor Niki 16 éves volt József felesége vitte el életében először nőgyógyászhoz, miközben édesanyjánál ezeket a találkozásokat letagadta.

“Először még büszke voltam rá, amikor elmesélte, hogy könyvet ír, ám amikor szembesültem a tartalmával, nem bírtam tovább olvasni” – mesélte József, aki azt is elárulta, jelenleg nincsenek jóban lányával, még a telefont sem veszi fel neki.


Fotó: hír24/Berecz Valter

Szepesi Niki csupán röviden reagált édesapja szavaira. “A vér szerinti apámmal ellentétben én nem a nyilvánosság előtt akartam megoldani a problémáinkat. Ugyanakkor azok után, hogy ő a sajtót is bevonta kettőnk ügyébe, azt hiszem, már egyáltalán nincs miről beszélnem vele. Egyébként pedig szomorú, hogy saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt azzal, hogy világgá kürtöli, milyen keveset foglalkozott a gyermekével…”

Szepesi Nikolettt tavasszal megjelent “Én a szexmániás” című könyve nemcsak hatalmas vihart kavart, hanem rendőrségi vizsgálatot is maga után vont. Hogy ezen vagy a honorárium nagyságán buzdult-e fel annyira azt nem tudjuk, de tény, júliusban bejelentette, “Orgazmuspontok” címen már megírta a folytatást.