Kicsi bácsi perre megy

A korábbi gyúró állítja, sem Szepesi Nikolettet, sem más lányokat nem molesztált.

Bacsa Istvánnál, vagy ahogyan sokan ismerik, Kicsi bácsinál betelt a pohár. A Budapest Spartacus korábbi masszőre a TV2 Mokka című műsorában fakadt ki, mondván, alaptalanul vádolják őt szexuális zaklatással. Szepesi Nikolett a botránykönyvében írt arról, hogy a most 83 esztendős Bacsa korábban fogdosta és nyalogatta őt, azóta pedig több egykori úszónő, sőt, még a saját unokahúga is megvádolta.

„Nem zaklattam Szepesi Nikit! Különben is, hogyan dolgozhattam volna mindezek után évekig, ha lányokat zaklattam? Derékig levetkőztettem mindegyiket, mert úszódresszben nem tudtam masszírozni. Én akkoriban nem kerestem hétmilliót, mint amennyit Niki kap majd a könyvéért. Sőt egész életemben nem kerestem annyit. Szomorú ez rá nézve, lehet, hogy ezzel akarja a karrierjét még jobban tetézni” – mondta a televízióban Kicsi bácsi.

Az unokahúgáról, Edináról azt mondta, hogy őt is csak megmasszírozta, ehhez kérte, hogy vetkőzzön le.

„Szomorú, hogy éjjel-nappal dolgoztattak a gyerekek, és ez a hála, amiért rendbe hoztam őket, hogy tudjanak másnap versenyezni. Fogalmam sincs, mi okuk van minderre. Megőrjít ez a szituáció, se éjjelem, se nappalom, ugyanis egyfolytában azon töröm a fejem, ha ezt csináltam, akkor miért engedtek még azután hat évig dolgozni” – folytatta az egykori gyúró, aki arra kérte ügyvédjét, hogy mindenki ellen tegyen feljelentést becsületsértésért.

Edina ellen büntető- és polgárjogi eljárás is indul, mondta el Horváth B. Gábor, a gyúró ügyvédje. A hölgy a Blikknek úgy fogalmazott, nem érti ezt az egészet, de továbbra is kitart az állítása mellett, és hiába ajánlottak neki kompromisszumot, nem kér bocsánatot nagybátyjától.