Szepesi egy kajakos sztárt is elcsábított

Szepesi Nikolett botránykönyvében arról is ír, hogy egy ismert kajakozóval is összeszűrte a levet.
Kapcsolódó cikkek

Szepesi Nikolett, egykori olimpikon úszónk botránykönyvet jelentet meg júniusban. A Blikk már most részleteket idéz a könyvből, szerdán például azt, hogy szexuálisan zaklatták az úszónőket. A lap online kiadása csütörtökön újabb történetbe enged betekintést, Szepesi ebben azt meséli el, hogy vele csalta szerelmét egy magyar kajakos sztár a 2008-as pekingi olimpia után:

„Minden nő őt akarta (…) megőrjített mindenkit. A mosolyával, a férfias alkatával, a kidolgozott mellizmaival, a széles vállával, a kisfiús grimaszaival. Akartam őt. Bármit megadtam volna, hogy lefeküdhessek vele, hogy magamon érezzem, hogy végigcsókoljam, hogy megérintsem.

A pekingi olimpia után történt. Mindketten ott voltunk, mindketten rajthoz álltunk, mindketten kudarcot vallottunk. Nem rólunk szólt az az ötkarikás játék. Aztán hazajöttünk, és én tudtam, hogy megszerzem, hogy magamévá teszem – hogy ő a magáévá tesz. Volt közös ismerős, üzentem vele, üzentem a kajakosnak, aki akkor már az egyik ismert énekesnővel járt. Ők voltak az álompár. A szép sportoló és a dögös popdíva. Írtam neki, és ő visszaírt” – idézi a Blikk a korábbi úszónő könyvét.

A dolgokat tett követte, a páros egy pizzázóban találkozott egymással.

„Végül is erről szól az élet, nem? Ez minden cselekedet mozgatórugója. Csábítani és elcsábulni. Ebben mindketten jók voltunk. A legnépszerűbb kajakos és én. Persze hogy lefeküdtem vele. Nagyjából fél óra múlva már az Alagút közeli lakásban voltunk, szeretkeztünk, de én ezt inkább valamiféle vad, elementáris b…k nevezném. Érzelmek nélkül, kötöttségek nélkül, csak az állatias, testi örömökre koncentrálva. S persze gátlások nélkül, mert azért ez is fontos” – így Szepesi, aki a továbbiakban részletesen is ecsetelte az aktust.

A korábbi sportoló több kényes témát is érint a könyvében, ráadásul a személyleírások és a becenevek alapján könnyen beazonosíthatóak a szereplők. Szepesit a könyv részleteinek megszellőztetését követően többen is megfenyegették, ezért a kiadó testőrt fogadott mellé.