Világsztárokkal bulizott a Chelsea

A londoni labdarúgócsapat Bajnokok Ligája-győzelme után hatalmas bulit csapott, ahol a többi között Rihanna is tiszteletét tette.

Szombat este a Chelsea legyőzte a Bayern Münchent  a Bajnokok Ligája döntőjében, és ezzel megszerezték első BL-trófeájukat. A londoni kékek már a helyszínen elkezdték az ünneplést, amit másnap Londonban folytattak.

Az exkluzív partin olyan hírességek is részt vettek, mint Jay-Z és Kanye West. Ám a legnagyobb feltűnést Rihanna megjelenése okozta, aki szokásához híven percek alatt felpezsdítette a hangulatot. A vendégek elmondták, hogy a világhírű énekesnő azonnal Didier Drogba nyakába ugrott, aki mellől szinte egész éjszaka el sem mozdult.

A focisták és az énekesnő sokat táncoltak és annál is több pezsgőt fogyasztottak. Frank Lampard állítólag még egy bukfencet is vetett a tánctéren, amiért a menyasszonya felhúzta az orrát.

Másnap Rihanna a Twitteren kendőzetlenül mesélt az éjszakai élményeiről:”Nem John Terry volt az egyetlen, aki kiütötte magát a Chelsea buliján. Te vagy a legjobb fej Didier.”