Balotelli milánói száguldozása

Újabb esettel gazdagította közeledési priuszát Mario Balotelli,a Manchester City olasz csatára.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a 20 éves játékost péntek hajnali fél 4-kor a milánói pályaudvar környékén mérték be.

Balotelli egy Mercedes S65 AMG-vel száguldozott, amikor igazoltatták, először brit jogsiját mutatta be, de aztán előkerült az olasz is. Végül 380 euróra bírságolták meg gyorshajtás, illetve amiatt, hogy a Mecedes ablakai le voltak sötétítve. Balotelli 5 bünetetőpontot is kapott, amit az olasz szervek megdupláztak, mert még újonc sofőrnek számít.

Balotelli sokadik közlekedési kihágása ez, bár a közzelmúltban maffiózókkal fényképezkedő focista leginkább tilos helyeken parkolta le autóit, többek között egy Maseratit és egy Audi R8-ast, utóbbit össze is törte.

Az Internazionale volt futballistájának nem ez az első közlekedési kihágása, a brit sajtó úgy tudja, hogy összesen már 11 ezer eurónyi bírságot kapott, leginkább tilos parkolásért.

Balotelli az autókban is nehezen tudja magát kordában tartani, pedig a kollégáknak is lenne mivel száguldozni, íme néhány híres játékos és a hozzájuk tartozó luxusjárgányok.

Címkék: balotelli