Dzsudzsák Balázs előtt sorba álltak a sztárok

A magyar focista bemutatta a legújabb FIFA 11 játékszoftvert.
Kapcsolódó cikkek

Az immár hatodszor megrendezett, egyszerre virtuális és valós 4v4 focikupa végső mérkőzéseire hazai focikedvelő sztárok és csemetéik jelenlétében került sor – írja a STOP. A rendezvényre ellátogatott Cseh Laci, Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Majka, Hajas Laci és Kammerer Zoltán is.

„Azt gondoltam, hogy csak a fiam áll be a játékba, de annyira jó itt a hangulat, hogy legszívesebben én is fociznék egy nagyot” – mondta a pálya szélén szurkoló Rába Tímea, akit egész családja elkísért a Kossuth téren megrendezett sporteseményre. „Jövőre biztos, hogy edzőcipőben jövünk, s mi lányok is alakítunk egy csapatot” – nyilatkozta az egykori szépségkirálynő.

A pályán és a konzoloknál is bizonyítottak azonban Hajas Laci és fia, Dávid, Kammerer Zoltán és Gergő, Pintácsi Viki kisfia, Viktor, illetve a játék “nagy öregjei”, Ganxsta Zolee és Harsányi Levente.

„A fiam akkora Balázs-rajongó, hogy hetek óta a fülemet rágta, mindenképpen szerezzünk aláírást” – nevetett Kammerer Zoli, aki a játék után sorba állt az épp autogramot osztogató Dzsudzsák Balázshoz.

Címkék: Dzsudzsákfifa11