A Forma-1 ura a régi Schumachert várja vissza

A Formula-1kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone reméli, ha Schumi felébred, nem lesz valaki más.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka még december 29-én szenvedett síbalesetet, azóta mesterséges kómában tartják a grenoble-i kórházban. Bár már hetek teltek el, mióta elkezdték a felébresztését, Schumacher nem reagál a gyógyszermegvonásra.

Vasárnap olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint meg kellett szakítani az ébresztési fázist, ismeretlen komplikációk miatt, de Schumacher menedzsere elmondta, nincs baj.

Fotó: MTI

A kórházban egyébként Bernie Ecclestone, az F1 ura is meglátogatta a pilótát. A 83 éves üzletember elmondta:

“Félek a rossz hírektől, de nagyon szeretném, hogy Michael majd a mi Schumacherünként térjen vissza, ha felébred, és ne valaki másként.”

Ennek egyébként meglehetősen nagy az esélye, ugyanis egy agyspecialista már korábban leszögezte, hogy Schumacher nem lesz többé Schumacher.

Ecclestone és a hétszeres világbajnok már régóta, csaknem húsz éve ismerik egymást. Sosem voltak igazi barátok, de kölcsönösen tisztelték egymást.

“Azok után amiket hallottam, azt hiszem, fel fog ébredni. De ugyanaz a Michael marad, akit mindannyian ismerünk? Gyakran gondolok rá, és remélem a legjobbakat. De egyelőre most csak várni tudunk.”