Lewis Hamilton túlélte Tupac Shakurt

A McLaren világbajnoka szerint nem koppintják a Red Bullt, kockáztat, de nem fél a haláltól, gyereket és saját építésű házat szeretne.
Kapcsolódó cikkek

Lewis Hamilton a Bild am Sonntagnak adott interjújában a Forma-1-es pilóták protokoll-nyilatkozataihoz képest alaposan megnyílt.

Tagadta, hogy lemásolták volna a Red Bull bizonyos alkatrészeit, ezért lett hirtelen jó a McLaren.

„A McLaren nem a Red Bull utángyártott elemeivel megy. Nem sokat változott az autó, néha csak ezredmásodperceket nyertünk, ez viszont sokat jelent a Forma-1-ben” – bizonygatta a brit pilóta, aki dühös volt, amiért Budapesten csak negyedik lett, pedig szinte csak győzelmekkel van esélye befogni a vele szemben 88 pontos előnyben lévő Sebastian Vettelt.

„A csalódást tudni kell energiává változtatni. Már voltam világbajnok, de most még jobban akarom a győzelmet. Többet is kockáztatok, de én alapból ilyen vagyok. Annak idején apám egy használt gokartot tudott csak a fenekem alá tenni, de azzal is legyőztem a többieket. A lehető legtöbbet kell kihozni a technikából, így versenyzem a Forma-1-ben is.”

Hamilton nem fél tőle, hogy a pályáról a temetőbe vihet az útja. A meggyilkolt rapperrel, Tupac Shakurral példálózott, illetve az ő egyik számával, a „The Good Die Young”-gal.

„Ő 25 évesen halt meg, egy évvel fiatalabban, mint amennyi én vagyok. Eszem ágában sincs otthagyni a fogamat. Sikeres, hosszú életre vágyom. És gyerekekre.”


A Nicole Scherzingerrel való kapcsolatában a tartósságra törekszik, ami nem könnyű, lévén mindketten össze-vissza rohangásznak a világban, bár popsztár barátnője állítólag feladja amerikai létét, és többet lesz Lewis-zal Európában, ahol Hamilton szerint „vannak jó stúdiók”.

Lewis Hamiltonnak a Magyar Nagydíj reggelén volt energiája a magyar rajongókkal barátkozni: