Luka Modric úgy döntött, hogy marad a Real Madridban

Jó ideje téma, hogy a világbajnoki ezüstérmes horvát középpályás távozna.
Kapcsolódó cikkek

Napok óta téma, hogy Luka Modric, a Real Madrid horvát középpályása el akar igazolni a spanyol csapattól és az Internél folytatná. A 32 éves játékosnak 2020-ig szól a szerződése, Florentino Pérez, a Real elnöke pedig azt mondta, minden további nélkül elengedik, ha bárki kifizeti érte a 750 millió eurós kivásárlási árát.

Modric pénteken a Twitterre tett ki egy fotót, amin épp azt örökítették meg, hogy belerúg a labdába a madridi edzésén. „Vissza a munkához” – írta a fotó mellé Modric, aki meghosszabbított nyári szünetet kapott, miután világbajnoki ezüstöt nyert Horvátországgal.

A madridi As azt írja saját értesüléseikre hivatkozva, hogy a játékos a családjával egyeztetve úgy döntött, marad a Real Madridnál. A klub közben meghosszabbítja majd a szerződését és a fizetését is megemeli.

A középpályás még 2012-ben, a Tottenhamtől igazolt a Real Madridhoz, ahol eddig 257 meccset játszott összesen, ezeken 13 gólt szerzett és a csapat egyik alapembere. Bajnok és négyszeres BL-győztes a Reallal, összesen 14 trófeát nyert eddig a klubnál.

https://twitter.com/lukamodric10/status/1027844654010716162

Nyitókép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images