Neymar már a saját edzőjének is nekiment Párizsban?

Neymarnak úgy tűnik, semmi és senki sem szent.
Kapcsolódó cikkek

Nincs olyan nap, hogy ne lenne valamilyen új információ Neymar párizsi karrierjéről. Először Edison Cavanival balhézott össze a büntetőkön, azóta pedig kiderült, az egész csapat forrong, hogy micsoda kivételezésben részesül a brazil szupersztár.

Most a Marca azt írja, Neymar már a vezetőedzőnek, Unai Emerynek is nekiment: a vezetőséghez rohant vélt vagy valós sérelmei miatt.

Állítólag az nem tetszik a brazil támadónak, hogy Emery szeret a videofelvételekkel bíbelődni, alkalmanként akár félórát is eltöltenek a képernyők előtt, hogy a soron következő ellenfelek játékát kielemezzék.

Neymarnak több időre van szüksége, hogy megszokja az új rendszert és a csapattársait. De a csapattársainak is időre van szüksége, hogy megszokják az ő stílusát, jelenlétét

– mondta Emery.

Ő az a játékos, aki életveszélyes, ha nála van a labda. Ő Neymar, ő ilyen. Néhány videót azért áttanulmányozunk, hogy továbbfejlődjön, hogy ő legyen a legjobb

– tette hozzá diplomatikusan a menedzser. Az állítólagos balhéról nem tett említést.

A spanyol lap még hozzáteszi, Neymar nem elégedett azzal sem, hogy megosztják a büntetőket Cavanival, de annak örül, hogy megkapja a teljes szabadságot Emerytől a pályán.

A szappanopera pedig folytatódik tovább.