Itt a Barcelona karácsonyi kívánságlistája

A Marca úgy tudja, hogy a katalán óriásklub kidolgozta azt a névsort, és stratégiát, amely a januári átigazolási időszakban megszerzésre ajánlott labdarúgókat célozza.
Kapcsolódó cikkek

A Marca úgy tudja, hogy a katalán óriásklub kidolgozta azt a névsort, és stratégiát, amely a januári átigazolási időszakban megszerzésre ajánlott labdarúgókat célozza.  A lista élén továbbra is a Liverpool középpályása, Philippe Coutinho áll.

A Barca már a nyáron megpróbálta elcsábítani a brazilt, de a vörösök szilárdan ellenálltak, felbátorodva a Neymarból befolyó összegen ők is 200 milliós kivásárlási árat mondtak a Barcának.

A Barcához télen érkezhet a kolumbiai válogatott belső védője, a 23 éves Yerry Mina. Állítólag vele már megállapodtak, de az még a levegőben lóg, hogy mikor csatlakozik.

A Barca el akarja adni a kevés lehetőséghez jutó Arda Turant, és szeretne helyette egy új, fiatalabb játékosr, de a török még nemzete csúcscsapatának, a Galatasaraynak az ajánlatát is elutasította, mondván neki 2020-ig él a szerződése.  Ettől a katalán klub még minden bizonnyal megszerzi a három jelölt, Marco Verratti (PSG), Jean Michael Seri (OGC Nizza) és Leon Goretzka (Schalke 04) egyikét. Legjobban nyilván Verrattinak örülnének, mert azzal legalább kicsit visszavágnának Neymar elcsábításáért.