Véber György kineveti az élvonalbeli csapatokat

A megye II-es Törtel vezetőedzője arra buzdít minden edzőt, aki gúnyolódik rajta, hogy próbálják ki maguk is egy alacsonyabb osztályú csapat irányítását.
Kapcsolódó cikkek

Véber György, az Újpest korábbi kiváló játékosa, majd az NB I több csapatának vezetőedzője volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége. Véber irányította a Pápa, a Pécs és a Mezőkövesd csapatait az élvonalban, legutóbb a másodosztályú Nyíregyházát irányította. Ehhez képest visszaesésnek tűnik a megyei másodosztályban szereplő Törtel edzője, de egyáltalán nem bánja, sőt nagyon jól érzi magát.

Nagyon sokan örülnek most, hogy el vagyok temetve, de nem vagyok, büszkén vállalom a mostani munkámat, próbálja ki mindenki! Nagyon régen éreztem magam ilyen jól, pozitív csalódás minden szempontból. Nem érdekel a felső osztály, nagyon jókat nevetek az NB I-es mérkőzéseken és az edzői nyilatkozatokon. Ez pikírtnek tűnik, de így töltődöm fel. Nagyon mély sebeket hagyott bennem az utolsó szerepvállalásom Nyíregyházán.

– mondta a beszélgetés során Véber György.

Az új vezetőedzővel eddig ötből öt meccset nyert a megye II-ben a Törtel, rövid távon pedig az NB III-ba szeretnének feljutni a csapat.

Tudatos munka folyik Törtelen, ennek is köszönhető a villámrajt. Munka mellett fociznak a játékosaim, ezért heti három edzés van egyelőre, de emelni fogjuk a számot. Nem erre az osztályra készülünk ugyanis, ezt nekünk meg kell nyerni, majd a jövő évi bajnokságot is.

Vébernek nem ez az első alacsonyabb osztályú feladata, korábban a Rákosmente KSK és a Somos SE csapatait is irányította már.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!