Ribéry elhajított meze: nesze semmi, fogd meg jól

Adott is magyarázatot a tettére meg nem is Franck Ribéry, a Bayern München focistája, aki a keddi BL-meccsen a lecserélése után eldobta a mezét.
Kapcsolódó cikkek

A Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzic és edzője, Carlo Ancelotti is magyarázatot vár Franck Ribérytől, aki dühösen reagált a lecserélésére az Anderlecht elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Ilyen nem történhet a Bayern Münchennél. Ez nincs rendben. Erről még beszélni fogunk

– mondta Salihamidzic a 3-0-ra megnyert meccs után.

A 34 éves Ribéryt a 78. percben cserélték le, ő pedig erre úgy reagált, hogy letépte magáról a mezét, majd mérgesen a kispadra hajította. „Meg fogom kérdezni, miért viselkedett így – mondta az esetről Carlo Ancelotti hozzátéve: néha a játékosok nem értik, miért cserélik le őket. – Ribéry teljesítménye jó volt, nem ezért hívtam le. Vasárnap nem edzett, emiatt pihenőt akartam adni neki.”

Szerda délután Ribéry Instagram-oldalán kért elnézést.

A mezem elhajításának semmi köze nincs a tiszteletlenséghez, vagy bármi máshoz, amivel azok az emberek vádolnak, akik azt hiszik, hogy ismernek

– emelte ki Ribéry, aki hozzátette, a Bayern-mezért több mint tíz éve mindent megtesz, néhányan viszont soha nem értik majd meg, mit jelent egy klubért teljes erőbedobással küzdeni. Tőlük elnézést kért Ribéry.