Elrontottuk, ahogy volt – Lang Ádám az Andorra elleni meccsről

Katasztrofális volt a csapat teljesítménye, az öltözőben síri csend volt, Storck kapitány nem árulta el a játékosoknak, hogy felajánlotta a lemondását.

“Rendben, hogy sok új ember volt, meg hogy annyit még nem játszottunk együtt, de nagyon kifogásokat nem lehet keresni, meg magyarázkodni sem lehet, mert úgy elrontottuk, ahogy volt” – mondta Lang Ádám, a válogatott védője az Andorra ellen elveszített vb-selejtezőről a DigiSport tévének.

Lang az 56. percig játszott. Úgy érezte, mindenki maga alatt teljesített, és csapatként sem funkcionáltak úgy, mint az egy évvel korábbi Eb-n. “Katasztrofális, nem tudok szebben fogalmazni” – közölte.

A meccs után “az öltözőben síri csend volt, senki nem mert megszólalni, vagy inkább nem is akart, hogy hirtelen felindulásból ne szedjük szét egymást”.

Bernd Storck szövetségi kapitány “is csöndben járkált, ő is felhívta a figyelmet, hogy csapat vagyunk és ne essünk most egymás torkának”. A német szakember a játékosoknak nem árulta el, hogy felajánlotta a lemondását.