Pepe megható levéllel búcsúzott a Real Madridtól

A portugál hátvéd tíz év után búcsúzik a Királyiaktól.
Kapcsolódó cikkek

Tíz évig szolgálta a Real Madridot Pepe, azonban 2017 nyarán elhagyja a csapatot. Hivatalos bejelentés még nem történt, de sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain játékosa lesz majd a portugál hátvéd. Az már korábban eldőlt, hogy Pepe távozik, szerdán pedig Instagram-oldalára töltött föl egy képet a 34 esztendős védő, melyben búcsúzik a szurkolóktól.

Elérkezett a nap… 2007. július 12-én megérkeztem a Real Madridhoz azzal az illúzióval, amilyen egy olyan srácnak van, aki egész gyerekkorában erről a klubról álmodott. Most, tíz évvel később elköszönök és nem viselem többé ezt a logót, de minden nap, amikor felvettem a mezt, ugyanazt az illúziót éreztem, mint amikor idejöttem! Csak hálával tartozom nektek, akik mindvégig támogattatok, akik velem írtátok ezt a gyönyörű történetet. Mindenkinek, aki elkísért, köszönöm!

Az Eb-győztes labdarúgó szerződése lejár a Real Madridnál, így szabadon igazolhatóvá válik. Pepe tíz éve 30 millió euróért érkezett a spanyol fővárosba a Portótól, a spanyol főváros pedig a szívéhez nőtt, sőt gyermekei is Madridban látták meg a napvilágot.

Búcsúzom a várostól is, ahol megszülettek és növekedtek a gyermekeim. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyi mindent elértem, és a szeretetet, amit kaptam tőletek, elviszem magammal! A legjobb, ami történt a 10 év alatt, a mindennapi edzések, hogy veletek és a klub minden egyes alkalmazottjával élhettem, hogy a Santiago Bernabéu gyepét taposhattam, és érezhettem a támogatásotokat –-varázslatos volt!

 

Pepe az elmúlt idényben többször is sérüléssel bajlódott, 13 alkalommal lépett pályára a spanyol bajnokságban, ezeken két gólt és egy gólpasszt jegyzett.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!