A DVTK-edző titokban a Fradinál kuncsorgott állásért

Érdekes történetet osztott meg a diósgyőriek ügyvezető igazgatója.
Kapcsolódó cikkek

Leisztinger Tamás, a Diósgyőri VTK tulajdonosa a héten fakadt ki, mint mondta, nagyon kiábrándító a magyar foci helyzete.

Szabó Tamás, a klub ügyvezető igazgatója ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót, melyen az alábbi történetet mesélte el:

Mondjunk egy példát: van egy tulajdonos által nagyon jól megfizetett vezetőedző, aki amíg itt van, addig minden nyilatkozatában diósgyőri, de utólag a tudomására jut a tulajdonosnak, hogy közben meg a ferencvárosi vezetőket hívogatta, hogy szeretne minél hamarabb odakerülni hozzájuk és ott dolgozni. Ezek olyan emberi problémák, amik nem biztos, hogy más cégnél is jelen vannak. De számtalan ilyen példát tudok

-idézi az Index a sportvezetőt. Szabó 2014 januárban került a Diósgyőrhöz, így Tomiszlav Szivics, Vitelki Zoltán, Bekő Balázs, vagy Egervári Sándor lehet a fenti történet főhőse.

Nem ez volt egyébként az egyetlen meredek sztori a sajtótájékoztatón, a futballisták sem voltak éppenséggel angyalok.

Korábban is voltak olyan játékosaink szép számmal, akiknél mondjuk a tulajdonos nem volt meggyőződve arról, hogy a sérülése valóban annyira komoly, hogy ne tudna másfél éven keresztül játszani. Ezek egy normál üzleti életben nem fordulhatnak elő, mert ilyen azért nincs.

Most vagy soha. Fogadj élőben a Tippmixpron télen is!

Az OTP Bank Ligában kilencedik DVTK kedden Cegléden lép pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.