Deutsch Tamás megint mondott egy-két érdekeset

Az MTK elnöke eposzi, jelzőről, honfoglalásról, sátoros ünnepről is szót ejtett a labdarúgó csapat, a stadion és a nézőszám kapcsán. Jönnek a részletek.

Szerdán sajtótájékoztatón jelentette be az MTK elnöke, hogy az átlag 4000 néző a cél az új Hidegkuti Nándor Stadionban. Ezt 2020-ig kellene elérni, ezért mostantól csökkentik a jegyárakat. Nem kicsit, nagyon; 55-60 százalékkal. Továbbá 12 év alatt mindenki ingyen jöhet be, és még szurkolói kártya sem kell a jövőben.

Az MTK szurkolók közösségi oldalán hozzászólók többsége és mi is úgy gondoltuk, fél éve, az új stadion átadása pillanatában elég nagy hülyeség volt azt gondolni; a kék-fehér ultrák hétvégente forgalmi dugót okoznak majd a Hungária körúton csak azért, hogy nagyjából két és félszer annyit fizessenek, mintha valamelyik pláza kényelmes melegében megnéznének egy hollywoodi szuperprodukciót. Ezt a meccsnapi jegyeladás alakulása alátámasztani látszott.

Most hiába a hátra arc, a jegyárcsökkentés, Deutsch Tamás továbbra sem így gondolja ezt. Alátámasztandó mondott egy-két érdekes dolgot. Idézzük az elnök legfrappánsabb magyarázó körmondatait:

Fogadj élőben most vagy soha a Tippmixproval!