Pintér Attila a Videotontól igazolt

Korábban védett már Mezőkövesden a kapus.

A korábbi szövetségi kapitányt, Pintér Attilát december 30-án nevezték ki az NB II-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzőjének. A szakember gőzerővel dolgozik a csapat megerősítésén. A hónap elején a korábbi győri Mihai-Onisor Nicorec kötelezte el magát az együtteshez, most pedig egy kapus érkezett Horváth Tamás személyében.

A hálóőr 2014 nyarán igazolt a Videotonhoz, a legutóbbi fél szezont a Puskás Akadémia csapatánál töltötte kölcsönben. A felcsútiaknál mindössze egy mérkőzésen szerepelt, akkor csapata 4-2-re kikapott a Pakstól.

Horváth számára nem lesz ismeretlen a mezőkövesdi közeg, ugyanis a klub idáig egyetlen NB I-es szezonjában (2013/2014) 21 mérkőzésen már védte a kaput.

Pintér is ismeri a 28 éves kapuvédő, mert kapitánysága alatt Horváth is tagja volt a válogatott bő keretének és részt vett az összetartásokon.

A Mezőkövesd ötödik helyen áll a tabellán, hátránya négy pont a második (és feljutó) helyen álló Zalaegerszeg mögött. Pintérék a Vác otthonában kezdik a tavaszi szezont február 20-án.

(mezokovesdzsory.hu)