Böde nélkül is négyet hintett a Fradi, előnyben a Vidi

A Videoton 1-0-ra győzött a Szombathelyi Haladás vendégeként a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágóján.
Kapcsolódó cikkek

Már a legjobb nyolc közé jutásért játszanak a csapatok a hazai kupasorozatban, de ebben a szakaszban már oda-visszavágós párharcokon dől el a továbbjutás sorsa.

A Ferencváros kora este a Csákvárt látta vendégül úgy, hogy az együttes leggólerősebb csatára, Böde még a keretben sem kapott helyet.A másodosztályú vendégek már a mérkőzés korai szakaszában emberhátrányba került Gróf Dávid kapus kiállítása miatt, aminek meg is lett a böjtje.

A szünetben Leandro és Sesták találataival 2-0-ra vezetett Thomas Doll együttese, majd a térfélcserét követően Busai és Varga is betalált.

A hosszabbításban Csilus piros lapot, a Csákvár pedig büntetőt kapott, a tizenegyest értékesítették is a vendégek, de így sem maradt lényegi kérdés a második összecsapásra.

Szintén 18 órás kezdéssel futott ki a pályára a Videoton Szombathelyen, ahol a Haladás volt a fehérváriak ellenfele.A találkozón egyetlen gól döntött, a második felvonás elején Kovács István volt eredményes, így a bajnoki címvédő Videoton előnnyel várhatja a visszavágót.