Őrült pletyka: ismeretlen edző váltaná Dárdait

Egészen elképesztő hír látott napvilág a török médiában, hiszen több internetes oldal is azt írja, Hikmet Karaman lehet a magyar válogatott új szövetségi kapitánya.

Önmagában az nem lenne ekkora meglepetés, hogy egy török edzőben gondolkodik az MLSZ, hiszen biztos találnának olyan trénert, aki minimálisan eredményekkel, de talán el tudná látni a feladatát.

Az viszont már nagyobb probléma, hogy az 54 éves Karaman eddig csak klubcsapatokat edzett, tehát válogatottat nem irányított, ráadásul eddig csak török csapatoknál alkalmazták, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Karamant ugyanis eddig csak egyszer marasztalták egy szezonnál tovább, még 2000 és 2003 között a Kocaelispornál, akkor viszont sikerült megnyerni a török kupát. Ezen az állomáshelyén kívül mindenhol rövid ideig marad, valószínűleg nem véletlenül.

A medyahaber.com internetes oldal szerint mégis ő lesz a magyar válogatott trénere, míg a Nemzeti Sport olyan Twitter-üzenetre is bukkant, mely azt írja, a felek meg is állapodtak egymással.