C. Ronaldo: Előbb-utóbb megdöntöm a rekordot

A Real Madrid portugál labdarúgója örül neki, hogy meglőtte az első gólját az Anfield Roadon.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Real Madrid 3-0-ra nyert Liverpoolban a labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjában, így három fordulót követően is hibátlan. A madridiaknál betalált Cristiano Ronaldo is, akinek ez a 71. gólja volt a BL-ben és befogta Raúlt a vonatkozó ranglista élén.

„Előbb-utóbb megdöntöm a rekordot, de nem szabad elfelejteni, hogy Lionel Messi is közel jár ehhez. Csapatként nyertünk, már kilenc pontunk van, a továbbjutást 75 százalékban teljesítettük” – idézi a Daily Mail Ronaldo meccs utáni nyilatkozatát.


Cristiano Ronaldónak már csak egy gól kell a csúcsdöntéshez
Fotó: Europress Fotóügynökség 

Raúl 66 gólt szerzett a Real Madrid színeiben a BL-ben, ötöt pedig már a Schalke játékosaként. Cristiano Ronaldo 16-szor keserítette az aktuális ellenfelet még a Manchester Unitednél, 54-szer pedig már Real Madrid futballistájaként. A barcelonai Lionel Messi 69 találatnál jár.

„Speciális volt az este, először lőttem gólt az Anfielden, nagyon boldog vagyok emiatt. És rendkívül büszke. Tudtuk, hogy nehéz lesz nyerni Liverpoolban, de fantasztikusan játszottunk – főleg az első félidőben. Megérdemelten nyertünk” – mondta Cristiano Ronaldo.

Videó – A meccs összefoglalója: