Ronaldo szívesen focizna újra Manchesterben

Cristiano Ronaldo a portugál válogatott, valamint a Real Madrid játékosa elmondta, egy napon szeretne visszatérni a Machester Unitedhez, és hisz abban, hogy hazája válogatottjával csúcsra érhet a 2016-os Eb-n.

“Mindenki tudja, hogy szeretem a Manchester Unitedet, rengetegszer mondtam már. A szívembe zártam őket. Rengeteg jóbarátot hagytam ott és a szurkolók is fantasztikusak, remélem egy nap visszatérhetek majd oda. Persze boldog vagyok a Real Madridnál, és még négy további év van a kontraktusomból, de sosem tudhatod mit hoz a jövő, mert nagyszerűen bántak velem a Unitednél” – nyilatkozta Ronaldo egykori csapatáról, ahonnan 2009-ben 94 millió eurós átigazolási rekordért távozó szélső.

A portugál úgy véli, hogy a Louis Van Gaal vezette Vörös Ördögök ismét magukra találnak.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

“Higgyenek nekem, újra nagyszerű csapatuk lesz. Biztos vagyok benne” – nyilatkozta a Daily Mailnek. “Az elmúlt évben szörnyű szezonuk volt és most sem kezdtek jól, ugyanakkor úgy gondolom jó üzletet csináltak, hogy leigazolták Di Maríát és Falcaót, akik mindketten minőségi játékosok. Szerintem a csapat sokkal jobb lesz és jobbat is akarok látni tőlük mert ilyen fantasztikus klubnál jobbat érdemelnek.”

Ronaldo ugyanakkor a válogatottról is szójt ejtett. Elmondta, vannak a portugál csapatnak nehézségei, és jóval gyengébb a keret, mint mondjuk a Real Madridé, de az sem segíti a helyzetét, hogy ritkán találkozik a válogatottbeli csapattársaival.

“Csupán tízmillió ember él Portugáliában, szóval megtalálni a top játékosokat igazi küzdelem. Ez a kulcsa annak, hogy Portugália sosem nyert semmilyen olyan fontos címet, mint a világ- vagy Európa-bajnokság. Még mindig hiszünk benne, mert magabiztosnak kell lennünk abban, hogy meg fog történni. Talán már a 2016-os Európa-bajnokságon is eljön a mi időnk és nyerünk valamit. Várom már és szerintem lehetséges.”