Krasnodar: luxusórát kapott a csatár a klubelnöktől

A Diósgyőri VTK következő EL-selejtező ellenfelénél van pénz bőven.

Az orosz Krasnodar neve a magyar szurkolók számára ismerős lehet, hiszen Koman Vladimir is itt rúgta a bőrt a 2012-2013-as szezonban, majd az azt követő idényben a zöld-feketék kölcsönadták az Uralnak.

A klubot mindössze hat évvel ezelőtt, 2008-ban alapították, és eddig nem is értek el túl nagy eredményt: az első idényükben harmadikok lettek a harmadosztályban, majd a második vonalból is hamar feljuttak, legutóbb pedig az ötödik pozícióban zártak.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A klubelnök, Sergei Galitsky dél-amerikából vásárolt be az elnúlt idényekben, hogy megerősítse csapatát, hiszen három brazil mellett egy urugauyi és egy kolumbiai labdarúgót is leigazolt, de találunk az alakulatban izlandi, svéd, lengyel és szenegáli focistát is.

Az egyik brazil csatár, Joaozinho legutóbb 100. meccsét játszotta a Krasnodarban, ennek örömére a klubelnök meg is lepte egy arany Rolex órával.

A csapathoz kapcsolódó hír – a Diósgyőr esélyeit rontja -, hogy Marat Izmailov, akit a Portótól vett kölcsön a Krasnodar, már pályára is léphet Debrecenben, hiszen a papírjait sikerült elrendezni.

A Diósgyőr-Krasnodar mérkőzést csütörtökön 20:30 órától rendezik a Nagyerdei Stadionban.