Így szexelnek a focisták a világbajnokság alatt

A sikerhez vezető úthoz minden szövetségi kapitánynak fejében lapul a tuti recept. Ez kiterjed az edzésmódszerekre, a taktikára és a szexuális életre.

Nincs mit ezen csodálkozni kérem! Végül is felnőtt, erejük teljében lévő sportolókról van szó, akikben tombol a tesztoszterom. A témával kapcsolatban a kutatók már egyszer-kétszer bebizonyították, hogy az önmegtartóztatás a fizikai teljesítőképesség csökkenéséhez vezet, miközben, az egészséges szexualitás még emeli is a tesztoszteronszintet, aminek verseny, meccs előtt még pozitív hatása is lehet.

Ennek ellenére a mai napig akadnak edzők, akik erről másképp vélekednek.

A qz.com az egyes válogatottak kommunikációinak tanulmányozása alapján közölt egy összesített táblázatot, amelyből a világbajnokság 17 csapatánál pontosan kiderül, hol tiltott a szex, hol bizonyos korlátozások mellett és hol nem jelenthet semmiféle problémát egy kis légyott.

Kitűnik, a futballnagyhatalmak többségénél liberálisan kezelik a kérdést. Itt előfordult, már a szállodát is úgy foglalták, hogy a feleségek és barátnők is a közelben lehessenek. Így a játékosok edzésen, meccsen kívül annyit vannak velük, amennyit éppen szeretnének, mi több senki sem ellenőrzi, hogy függőleges, vagy vízszintes helyzetben épp. Végül is profikról van szó…

A lap szerint a spanyolok és németek annyit azért kikötöttek, ha lehet, közvetlen meccs előtt azért ne legyen szerelmeskedés. Meglehet a világbajnokság címvédője ezért esett ki oly simán


Rióban a vb egy hónapja alatt megsokszorozódott az egy főre jutó szexmunkások száma –
akárcsak a Hungaroringg környékén három napig

Fotó: Europress

A „Korlátozásokkal” sor – például francia játékosok – árnyaltabban kezeli ezt a kérdést. A csapat szabályzata itt általába a  kiterjed az együttlétek rendszerességére, és intenzitására, mert a „szex ugyan pihentető”, de például nem lehet miatta kimaradni, nem egy egész éjszakára szóló tevékenység. Nigéria különbséget tesz feleségek , és barátnők közt, utóbbiakat nem lehet vinni, míg a házigazda brazil válogatott megengedő a témában mindaddig, amíg az nem akrobatikus”, ergo nem sérülésveszélyes…

Másoknak, mint az oroszok például kifejezetten tiltott a szex, ők – hivatalosan – nem utaztathattak barátnőt, feleséget.

(Az ismeretlen sorba az a 15 nemzet került, ahol sehogy sem sikerült információt felkutassanak a témában. A csapatok kommunikációja nem tér ki arra, hogy hetero vagy homoszexuális kapcsolatra vonatkoznak, így nyilván mindkét esetben hasonló szabályokat alkalmaznak.)