Semmi pénzért nem adja kulcsemberét az Atlético

Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke szerint Koke marad a klubnál és reméli, hogy az elmúlt szezonban bajnoki címet szerző együttest sikerül egyben tartaniuk.

Az elmúlt szezon meglepetéscsapataként az Atlético Madrid kulcsembereiért megnőtt a kereslet, köztük a kiváló szezont futó – 7 gólt és 15 gólpasszt jegyző – saját nevelésű Kokéért is.

A 22 éves középpályás iránt a rivális Barcelona érdeklődik, de a legfrissebb hírek szerint marad az Atléticonál.

„A mi játékosunk, és itt is fogja folytatni, ezt ők is tudják.” – utalt Cerezo a Barcelona érdeklődésére. „Nem olyan klub vagyunk, amely eladja az értékeit, hanem amely megtartja. Koke az Atléticoért akar játszani, ő egy franchise játékosunk. Nincs ehhez mit hozzátennem.”

Fotó: Europress fotóügynökség

A Barca korábban az Atleti középső védője, Miranda után is érdeklődött, és a korábbi hírek szerint a Matracosok védelmének további alappillérei köztük Godínt is vinnék topklubok. Az együttes elöljárója azonban reméli ők is a madridi klubnál maradnak.

„Nagyon nehéz, szinte lehetetlen manapság olyan védőpárost találni mint Miranda és Godín, remélem ők is itt folytatják.”

A nagy valószínüséggel a Chelsea-be távozó Filipe Luís helyére a hírek szerint megtalálták az Atletinél a helyettest, a korábban a Granadát, majd a Benficát is erősítő Guilherme Siqueira személyében.