Hosszabbított menedzserével a Liverpool

Brendan Rodgers és a Vörösök hosszú távú szerződést kötöttek.

Hétfőn a Liverpool klubhonlapján jelentették be, hogy Brendan Rodgers és a Liverpool közös nevezőre jutottak, a szakember hosszabbít az együttesnél. Az ugyanakkor nem derül ki a közleményből, hány évre írt alá, csak annyi, hogy „hosszú távra” szól az egyezség, de a mindig jól értesült brit média azt írja, 2018-ig érvényes az új kontraktus.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy nagyon tehetséges ember vezeti a csapatunkat, akiben maximálisan megbízunk” – olvasható a Liverpool hivatalos honlapján.


Brendan Rodgers még csak 41 esztendős, 2008 űzi az edzői szakmát
Fotó: Europress Fotóügynökség

„Megtiszteltetés, hogy megkaptam az esélyt a hosszabbításra ennél a nagyszerű klubnál. Örülök neki, hogy tovább építhetem azt a csapatot, amelynek az alapjait lefektettük az elmúlt két évben. Most új fejezet nyílik majd a klub történetében, remélem, hogy nagy sikerek várnak ránk” – mondta Rodgers.

Brendan Rodgers irányításával sokáig a bajnoki címre is esélyes volt a Liverpool, ám a Manchester City végül kiénekelte a Vörösök szájából a sajtot. A Pool azonban a második helyének köszönhetően indulhat a Bajnokok Ligájában, a gárda négy év után tér vissza a legrangosabb európai kupasorozatba.