Milliókba fogadott Messi

Sergio Agüero és Lionel Messi 10 ezer euróban, vagyis valamivel több, mint három millió forintban fogadtak, hogy melyikük csapata nyer szerda este a Bajnokok Ligájában.

A két argentin kiválóság jó barátságban van, a Barcelona és a Manchester City pedig épp egymás ellen játszik a BL-nyolcaddöntőjében. Az odavágót a katalánok 2-0-ra nyerték meg, raádásul idegenben, így Barcelonában nem okozhat számukra gondot a továbbjutás kiharcolása.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Azt tegyük hozzá, hogy a bajnokságban viszont bukdácsolnak a grátántvörös-kékek, legutóbbi három meccsükből kettőt elveszítettek, így már négy pont a hátrányuk a Real Madrid mögött.

Éppen ezért bíztató a kétgólos előny az angolokkal szemben, de nem mehetnek tutira majd a hazaiak. Messi viszont úgy gondolta, jó ötlet, ha húzzák kicsit egymást Agüeróval. A két argentin támadó Twitteren váltott pár üzenetet, majd végül abban maradtak, hogy amelyikük csapata veszít a visszavágón, 10 ezer eurót, vagyis körülbelül 3,1 millió forintot fizet a másiknak, írja a Blikk.

A két csatár egyébként régóta jóban van, hiszen egymás mellett játszanak és játszottak a válogatottban, valamint a korosztályos nemzeti csapatokatban: együtt nyerték meg 2008-ban a pekingi olimpia futballtornáját, valamint 2005-ben az U20-as világbajnokságot is.