Zaha nem tér “haza”

A Crystal Palace minden bizonnyal nem tudja kölcsönvenni Wilfried Zahát, a klub egykori kiválóságát a Manchester Unitedtől - állítja Tony Pulis, a Sasok menedzsere.

Pulis egy az öt Premier League csapatot irányító vezetőedzőből, amely szívesen látná csapatában a mindössze 21 esztendős tehetséget. A Vörös Ördögök tavaly januárban vásárolták meg az angol szélsőt 15 millió font ellenében, ám Zaha egészen nyári a Palace-t erősítette és segítette az élvonalba való feljutáshoz.

A csatár eddig egyszer sem volt kezdő a Unitedben, David Moyes menedzser pedig fontolóra vette, hogy a szezon hátralévő részére kölcsönadja játékosát.

Fotó: AFP

Nani sérülése miatt egyelőre kérdéses Zaha jövője, Pulis szerint azonban a Crystal Palace-nak nincs esélye visszaszerezni a tehetséget.

“Beszéltünk Zaháról David Moyes-szal, ám ő nem igazán hajlott rá, hogy visszaküldjék nekünk Londonba. Ez nem igazán probléma a számunkra, hisz Manchester United játékos. Nem katasztrofális hír ez nekünk, igaz, célunk volt, hogy kölcsönvegyük őt” – beszélt Pulis.