Megállíthatatlanul robog a Juventus

Az éllovas és címvédő Juventus kétgólos győzelmet aratott a 17. helyen álló Bologna vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén, ezzel hét találkozó óta tart hibátlan sorozata.

Állítólag a Juventus bolognai vendégjátéka előtt mintegy 200 hazai drukker várta a torinói különítményt és inzultálták a vezetőedzőt, Antonio Contét. A hírek szerint sérülés nem történt és a rendőrök is idejében a helyszínre érkeztek, mindenesetre ez egy pikáns felvezetése volt az összecsapásnak.

A bajnoki címvédő 1998 óta nem kapott az Appenninek szomszédságában, ez a sorozat pedig egy újabb győzelemmel folytatódott. Ugyan hat helyen változott a torinói összeállítás az Udinese elleni bajnokit követően, a Zebrák így is uralták a meccset, a nemrégiben hosszabbító Arturo Vidal szerzett vezetést még az első félidőben és ugyan a szünetet követően mutatott életjeleket a Bologna, Giorgio Chiellini hajrában esett találata mindent eldöntött.

A Juventus zsinórban hetedik meccsén veretlen a Serie A-ban, Antonio Conte csapata a Fiorentinával szemben október 20-án, 2-0-s vezetésről 4-2-re elveszített bajnoki összecsapás óta még gólt sem kaptak a Serie A-ban.

Eredmény – Serie A, 17. forduló

Bologna – Juventus 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Vidal (12.), Chiellini (89.)

Videó – Vidal szerezte a győztes gólt: