Már fogadni lehet Egervári menesztésére

Az egyik iroda 10 éppen edzőnyi opciót ad arra, ki váltja Egervári Sándort 2014 januártól. Sousa vezet 2.5-ös odds-szal.

A Magyarország-Észtország (5-1) világbajnoki selejtezőn hogy-hogy nem feltünt Paulo Sousa, a Maccabi Tel-Aviv jelenlegi, a Videotont tavaly az EL főtáblájára vezető portugál tréner. Sebesen megindult a pletyka, biztosan azért ült a díszpáholyban, mert az MLSZ benne látja a válogatott szövetségi kapitányi posztján a megoldást, és már tárgyal vele. A szövetség persze kategorikusan cáfolta a hírt.

Persze nem zörög a haraszt – szokták mondani. Olyannyira nem zörög, hogy az unibet fogadóirodánál már tippelni is lehet az új szövetségi kapitány kilétére. Az iroda Sousára voksol, mivel a legkisebb odds (2.5) a portugál edző neve mellett ál. Ugyanakkor érdekes, hogy második helyen Egervári Sándor 3.2-vel van szorosan mögötte, míg a jelenleg az MLSZ alkalmazásában álló U kapitány Mészöly Géza (4.5) mellett Henk ten Cate (8.0), az MTK, az Ajax és a Barcelona egykori edzője a negyedik!