Meglehet, bajba kerül Dzsudzsák

A magyar válogatott klubja, a Dinamo Moszkva két szélsőt is leigazolt, így kérdéses, hol, melyik poszton jut hely a játékosnak.
Kapcsolódó cikkek


Dzsudzsák Balázs jelenleg még stabil kezdő csapatában
Forrás: fcdynamo.ru

Oszlásnak indult az Anzsi Mahacskala, így felpezsdült az augusztus végén záruló átigazolási piac. A csapat egyik sztárja, az exbarcás Samuel Eto’ O angliában folytathatja, míg az orosz vonal Moszkva felé vette az irányt.

A Dinamo annak idején éppen a dagesztáni csapatból vette meg egyes információk szerint 15 millió euróért Dzsudzsák Balázst, mivel edzője inkább az orosz válogatott Zsirkovnak szavazott többnyire bizalmat.

Megeshet, ismét előáll ez a helyzet, csak most a Dinamónál. Az Anzsitól ugyanis három meghatározó játékos teszi át a székhelyét Moszkvába – számolt be a Dinamo honlapja.

Közülük ketten Zsirkov és Kokorin ráadásul szélsők. Utóbbival is birkózott már   a Dinamós időszakának elején  Dzsudzsák, ugyanis a fiatal orosz szűk egy hónappal ezelőtt igazolt át az Anzsiba, most pedig vissza.


Yuri Zhirkov, Alexander Kokorin és Igor Denisov Dagesztánból érkezett, elég nagy felhajtás közepette
Forrás: fcdynamo.ru

Az orosz sportlapok nagy terjedelemben foglalkoznak a transzferrel. A cikkek többsége azt elemzi, mi a fenének kellett ennyi szélsőt egy csapatba igazolni. A sport.ru szakértője egyenesen azt írja Zsirkov megszerzése fölösleges, lévén sérült, magas a bére, a Dinamónál szélsőkkel tele a padlás, posztján ott van még Dzsudzsák is, aki kényszerből ugyan átkerült a jobb szélre, de ott remek teljesítményt nyújt, alapembernek számít.

Egy másik meglátás szerint, Zsirkov amint felépül, természetesen kezdő lesz, hiszen orosz válogatott. Kérdés, hogy kit fog kiszorítani?