Mourinho “betámadta” a Manchester Unitedet

Szinte már visszautasíthatatlan ajánlatot készül tenni a Chelsea menedzsere, a Manchester United támadójáért.

Úgy tűnik nem ért véget Wayne Rooney átigazolásának története. A Manchester United csatárát hírbe hozták már a Barcelonával, az Arsenallal, és természetesen a PSG-vel is, miközben új menedzsere, David Moyes első sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a csatár nem eladó.

Jose Mourinhot valószínűleg ez nem nagyon érdekli. Angol lapértesülések szerint ugyanis a portugál szakember 60 millió fontot sem sajnálna a támadóért.

Rooney kékre cserélheti a vörös mezt.
Fotó:AFP

Az angol válogatott játékos szerződéséből még két év van hátra a Vörös Ördögöknél. Amennyiben létrejön a transzfer, a futballista 240 ezer fontot kereshet hetente és öt évre írna alá az Európa Liga legutóbbi győzteséhez.

Az 50 éves mester többször elmondta, hogy csatárt mindenképp szeretne igazolni a nyár folyamán. Korábban leigazolták André Schürrlét, igaz ő inkáb szélső, mint sem középcsatár. A Chelsea keretében mindössze három támadó található. A liverpooli góltermelésétől messze lévő Fernando Torres, Demba Ba, és az előző szezonban a West Bromwich-nál Gera Zoltán csapattársaként remek szezont futó Romelu Lukaku.