Mi lesz veled, Rooney?

Wayne Rooney és a Manchester United új menedzsere, David Moyes a héten tisztázzák a csatár helyzetét.

Sir Alex Ferguson 26 esztendőt követően távozik az Old Traffordról, ahol egy bajnokcsapatot hagyott hátra. Na meg egy nyitott kérdést, ugyanis a skót nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Vörös Ördögök sztárcsatára, Wayne Rooney jelezte távozási szándékát.

A labdarúgó azóta már cáfolta, hogy azt kérte volna, hogy adják el, mindenesetre Sir Alex utódja, az Evertontól érkező David Moyes első munkanapjain szeretné tisztázni ezt a kérdést Rooneyval. A Daily Mail több lehetséges variációt is felvázolt: a lap szerint nincs kizárva, hogy a csatár marad a Unitedben, ahová még két évig köti a szerződése, amely szerint hetente 200 ezer fontot keres. Ezt még Manchesterben is kicsit sokallják, így amennyiben a klub hosszabbítana az angol válogatott focistával, azt szerényebb kondíciókkal szeretné megtenni.

Rebesgetik még a Chelsea, az Arsenal és a Paris Saint-Germain érdeklődését, de a Manchester a kékekhez nem akarja küldeni, Rooney pedig Párizsra mond nemet. Elviekben maradnak az Ágyúsok, akik egy 20 millió fontos csekket adnának a csatárért cserébe, ennél viszont többet szeretne kapni a Manxhester United.

Számos változást vizionálnak Angliában a United keretében, minden bizonnyal lesznek érkezők és távozók is, Moyes azonban először a Rooney-ügyet szeretné lezárni, így napokon belül okosabbak lehetünk.