Manchester: Rooney marad, Ronaldo nem megy

Meg akarja tartani egyik legnagyobb sztárját, Wayne Rooneyt az angol bajnok Manchester United labdarúgócsapata.

A csatárt az utóbbi napokban több együttessel is hírbe hozták, az MU azonban szerda este közleményben tudatta, hogy nem eladó. A 27 éves játékos állítólag azért kívánkozik el Manchesterből, mert az idény végén visszavonuló vezetőedző, Sir Alex Ferguson csak csereként szerepeltette őt a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

Fergusont várhatóan az Evertont irányító David Moyes követi az MU kispadján, akinél Rooney 2002-ben bemutatkozott a Premier League-ben, és aki 2004-ben elengedte őt a Unitedhez. A futballista önéletrajzában nem túl hízelgően nyilatkozott Moyesről, ám a hírek szerint azóta már rendeződött köztük a viszony.

Több külföldi lap az utóbbi napokban arról is cikkezett, hogy Cristiano Ronaldo visszatérhet az Old Traffordra, hiszen José Mourinho nyáron minden bizonnyal elhagyja a Real Madridot.

A portugál klasszis azonban a Malaga ellen 6-2-re megnyert meccsen „közölte”, nem megy sehova: gólöröm közben kiabálta ki a nézőknek, hogy „Yo aquí, yo aquí”, vagyis „itt maradok”.