Szuperrangadót rendeznek az NB I.-ben

A listavezető Győr nagy riválisát, a Videotont fogadja a labdarúgó-bajnokságban.

Ugyan a Győr és a Videoton csapatát 12 pont választja el a tabellán, a Rába-partiak és a székesfehérváriak mérkőzése minden körülmények között rangadónak számít. Ősszel a zöld-fehérek nyerni tudtak a Sóstói Stadionban, akkor Koltai gólja döntött, 1-0-ra győzött az ETO.

Pintér Attila, a Győr vezetőedzője abban bízik, hogy sok néző előtt ismét sikerült borsot törni a rivális orra alá:

„Mint a többi mérkőzésen, ezen is mindent meg kell tennünk a győzelem érdekében. Az ellenfelünk jó játékosokból álló, szervezetten és fegyelmezetten játszó csapat lesz. Nem foglalkozunk a veretlenségi sorozattal, hiszen a múltból nem lehet megélni, csak a jövőre koncentrálunk és szeretnénk legyőzni a Videotont” – mondta Pintér a vidi.hu-nak.

A székesfehérváriak elég nehéz időszakot élnek meg, ugyanis ez lesz zsinórban a harmadik idegenbeli bajnokijuk. Miskolcon kikaptak, Szombathelyen azonban sikerült javítania a Vidinek.

„Az ETO tavasszal minden meccsét megnyerte, hazai pályán pedig utoljára november elején veszített pontot, de úgy érzem, nagyon együtt van most a csapat és minden esélyünk megvan arra, hogy megtörjük ezt a menetelést. Három nappal később újra a Győr ellen játszunk a Magyar Kupa elődöntőjében, azért is rendkívül fontos, hogy vasárnap jó eredményt érjünk el. Nem lesz egyszerű tehát az előttünk álló időszak, de célunk nem lehet más holnap, mint a három pont megszerzése, szerdán pedig a továbbjutás szempontjából bizakodásra okot adó eredmény kiharcolása” – hangzott Juhász Roland esélylatolgatása.

A mérkőzést délután 16 óra 30 perces kezdéssel rendezik meg az ETO Parkban.