Egervári megtartotta utolsó edzését, Koman nem játszhat

A magyar labdarúgó-válogatott túl van utolsó gyakorlásán a pénteki Észtország elleni vb-selejtező előtt.

Mint az megírtuk, nemzeti csapatunk gépe csütörtök délután landolt Tallinnban, ahol hideg, borongós idő várta Geráékat. A magyar válogatott egy pihenőt követően a pénteki mérkőzés helyszíne felé vette az irányt, hogy az A La Coq Arenában tréningezzen.

Egervári Sándor szövetségi kapitány ezt megelőzően sajtótájékoztatón elmondta, hogy jó erőkből álló csapatnak tartja a hazai együttest, de a magyar válogatottnak, saját céljai megvalósítása érdekében, ezen a mérkőzésen nem szabad pontot vesztenie.

A sajtótájékoztatót követő edzésen kétkapus játék is szerepelt a programban, de ezen egyelőre nem a kezdőcsapat szerepelt. A kerettagok közül mindenki teljes értékű edzésmunkát végzett. A szövetségi kapitány annyit elárult, hogy immár tíz helyen eldőlt, kik futnak ki péntek este a pályára, és csupán egy kérdőjel van a holnap esti kezdőcsapatot illetően.

Az viszont már biztos, hogy Koman Vladimir nem tudja majd vállalni a játékot, hiszen az FK KRasnodar középpályása már Telkiben is kisebb sérüléssel küszködött, a tallinni edzés után pedig jelezte, panaszai nem szűntek meg, így őt biztosan nem láthatjuk majd Észtországban.

Korábban Halmosi Péter jelentett beteget. Helyére Egervári az utolsó pillanatban Vanczák Vilmost hívta be.